OM OSS

Erfarenhet. Kvalité. Företagets filosofi.

ERFARENHET

Med över två årtionden av dedikerad erfarenhet inom rengöringsbranschen är Clean Group din pålitliga partner för att skapa rena och fräscha utrymmen. Vår grundare, Mona Mossavi, har en passion för renhet och trivsel som sträcker sig över många områden och hennes expertis är grunden för vårt företags framgång. Genom åren har vi förfinat våra tekniker och utvecklat en djup förståelse för hur man levererar enastående rengöring som tillfredsställer både behov och förväntningar. Med varje uppdrag vi utför delar vi med stolthet vår långa historia av framgångsrika och minnesvärda städupplevelser med våra kunder.

KVALITÉ

På Clean Group kompromissar vi aldrig när det gäller kvalitet. Vi strävar alltid efter att använda de bästa produkterna och teknikerna i vårt arbete för att säkerställa en enastående städupplevelse varje gång. Varje rengöringsmoment utförs noggrant av våra erfarna städare med omsorg och precision för att leverera resultat som överträffar förväntningarna hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid detaljerna och strävar alltid efter att skapa estetiskt tilltalande och skinande rena utrymmen som ger nöjdhet både visuellt och praktiskt. Med Clean Group är du garanterad en kvalitetsupplevelse som du och dina kunder kommer att uppskatta länge.

Företagets filosofi

Vår företagsfilosofi på Clean Group är att sträva efter excellens i allt vi gör. Vi tror på att leverera högkvalitativa städtjänster med en passion för renhet, tillförlitlighet och professionalism. Vi är dedikerade till att överträffa våra kunders förväntningar och skapa långsiktiga relationer baserade på förtroende och tillfredsställelse. Genom vårt engagemang för kvalitet och kontinuerlig förbättring strävar vi alltid efter att vara branschledande och förbli det föredragna valet för alla våra kunder.

IMG_8982

Mona

Grundare

Mona Mossavi är en erfaren entreprenör med expertis inom städ- och rengöringsbranschen. Med över 20 års erfarenhet inom städning har hon utvecklat en djup förståelse för olika städmetoder och behov, vilket har format hennes unika tillvägagångssätt inom rengöring och skapandet av rena och fräscha utrymmen. Denna passion för renhet och trivsel har lett till grundandet av Clean Group, där hon strävar efter att erbjuda sina kunder förstklassig städtjänst vid varje tillfälle.

Genom att kombinera sin erfarenhet och övertygelse om att ett rent hem eller kontor är avgörande för välbefinnande och trivsel, grundade hon Clean Group med visionen att erbjuda förstklassig städtjänst till sina kunder. För henne handlar det inte bara om att utföra rengöring; det handlar om att skapa en atmosfär av renhet, trivsel och välmående genom varje utfört uppdrag.

BEGÄR OFFERT