VÅRA TJÄNSTER​

Med passion för renhet och glänsande ytor presenterar vi vårt engagemang för att göra ditt hem skinande rent och inbjudande. Varje städning utförs med noggrannhet och omsorg, med våra tjänster noggrant anpassade för att överträffa era förväntningar och lämna er med en fräsch hemmiljö som varar länge.

Flyttstäd

Vår flyttstädningstjänst erbjuder en omfattande rengöring av hela bostaden för att säkerställa att den lämnas i toppskick inför flytten. Det inkluderar dammsugning och dammtorkning av alla ytor, rengöring av golv, väggar, fönster, köksskåp, vitvaror och badrum. Vi tar också hand om eventuell avlägsnande av smuts och fläckar, samt desinficering av köks- och badrumsytor för att garantera en hygienisk miljö. Med vår professionella service kan du vara säker på att din gamla bostad kommer att vara i utmärkt skick när du lämnar den bakom dig.

kontorsstäd

Vår kontorsstädningstjänst innebär en grundlig rengöring av hela kontorslokalen för att skapa en fräsch och professionell arbetsmiljö för dina anställda och besökare. Det omfattar dammsugning, dammtorkning och rengöring av golv, möbler, skrivbord och andra arbetsytor. Vi tar även hand om kök och toaletter samt avlägsnar smuts och fläckar för att säkerställa en ren och hygienisk miljö. Med vår dedikerade service kan du vara säker på att ditt kontor alltid är rent och välkomnande.

Hemstäd

Vår hemstädningstjänst är en personlig och omsorgsfull upplevelse, skräddarsydd för att passa dina specifika behov och önskemål. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till detaljerad rengöring av kök, badrum och alla andra utrymmen i ditt hem. Med vår dedikerade service kan du slappna av och njuta av ett fräscht och välkomnande hem, skapat med kärlek och omsorg.

Matt och möbeltvätt

Vår matt- och möbeltvättstjänst är som en uppfriskande andning för dina textilier. Vi behandlar varje matta och möbel med skicklighet och precision för att återställa deras ursprungliga skönhet och fräschör. Med vårt unika tillvägagångssätt och noggranna handarbete kan du vara säker på att dina hemtextilier blir rena, fräscha och redo att välkomna både dig och dina gäster.

Storstädning

Vår storstädningstjänst är som en makeover för ditt hem, där varje hörn och vrå får en nytändning av fräschör och renhet. Vi går in med full kraft och noggrannhet, från topp till tå, för att ge ditt hem en helt ny glans. Med vårt unika fokus på detaljer och dedikation till att leverera överlägsen kvalitet kan du lita på att varje rum strålar av renhet och inbjudande atmosfär.

Vad vi erbjuder

Vår städtjänst innefattar noggrann rengöring av alla utrymmen i ditt hem eller kontor. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök, badrum och andra ytor. Med vår professionella service kan du njuta av ett rent och välkomnande utrymme utan bekymmer. För mer information, läs vidare nedan.

Clean Group

Flyttstäd

Från den gamla till den nya adressen.

Vår flyttstädningstjänst innefattar en noggrann rengöring av hela bostaden, inklusive dammsugning, dammtorkning, rengöring av kök, badrum och andra ytor. Vi tar också hand om avlägsnande av smuts och fläckar för att säkerställa en ren och inbjudande miljö. Läs mer nedan för detaljer.

Clean Group

Kontorsstäd

Effektiv och noggrann städning för en professionell arbetsmiljö.

Vår kontorsstädningstjänst inkluderar noggrann rengöring av hela arbetsplatsen, inklusive dammsugning, dammtorkning, och rengöring av arbetsytor, gemensamma områden, kök och toaletter. Vi fokuserar på att avlägsna smuts och fläckar för att säkerställa en ren och trivsam arbetsmiljö. Läs mer nedan för detajljer.

Clean Group

Hemstäd

Professionell rengöring för ditt hemliv.

Ge ditt hem den kärlek det behöver med vår unika hemstädningstjänst. Vi skräddarsyr varje rengöring för att passa dina behov och önskemål, med fokus på detaljer och noggrannhet. Upplev känslan av ett fräscht och välkomnande hem varje dag med vår professionella service vid din sida. Läs mer nedan för detaljer.

Clean Group

Matt och Möbeltvätt

Effektiv och noggrann städning för en professionell arbetsmiljö.

Vår kontorsstädningstjänst inkluderar noggrann rengöring av hela arbetsplatsen, inklusive dammsugning, dammtorkning, och rengöring av arbetsytor, gemensamma områden, kök och toaletter. Vi fokuserar på att avlägsna smuts och fläckar för att säkerställa en ren och trivsam arbetsmiljö. Läs mer nedan för detajljer.

Clean Group

Storstädning

Totalrenovera ditt utrymme med vår omfattande storstädningstjänst.

Vår storstädningstjänst är designad för att ge ditt hem eller kontor en totalrenovering av renlighet och fräschör. Med noggrannhet och dedikation rengör vi varje hörn och vrå för att skapa en hälsosam och inbjudande miljö. Låt oss ta hand om det tunga arbetet så att du kan njuta av ett skinande rent utrymme.

Kontakta Oss för Ett Renare Hem