Behöver ni häljp? Ring oss: 073-0609879

KONTORSSTÄDNING

Vi utför regelbunden städning hos många olika företag. Vi städar både hos stora och små företag. Städning varje dag samt hos flera mindre företag och kontor med ett par timmars städning per vecka. Vi städar hos företag i hela stor Stockholm.

Clean Group erbjuder prisvärd och noggrann städning för t.ex. företag, butiker, skolor, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Med flera års erfarenhet utför vår kunniga personal allt från veckostädning till fönsterputs och flyttstäd. Vi är en pålitlig, flexibel och snabbfotad leverantör som erbjuder städservice av hög kvalitet med fokus på långsiktiga kundrelationer. Vi på Clean Group ställer höga krav på den egna prestationens professionalism och kvalitet.

Etik och trygghet

Vi värnar om ert förtroende, därför har vår personal tystnadsplikt.

Ansvar och miljöanpassning

Clean Group tar hela ansvaret för städningen, från materialanskaffning till fläckfritt resultat. Genom att låta oss ta hand om lokalvården, kan ni fokusera på det ni är specialister på.
Vi använder miljöanpassade produkter och städmetoder för att klimatpåverkan ska bli så liten som möjligt. Samtidigt ser vi till att städningen blir utförd på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt.

Kontakta oss gärna för ett besök eller en offert så löser vi er städning på ett flexibelt sätt som passar era önskemål och behov.​