Behöver ni häljp? Ring oss: 073-0609879

FLYTTSTÄDNING

Har du inte tid för flyttstädning i hela stor stockholm?

Vi hjälper dig att njuta av ditt nya boende.

Det är mycket att tänka på när man ska flytta så vi hjälper gärna till även med er flyttstäd. Det finns lika många synpunkter på vad som ingår i en flyttstädning som det finns i cheklista. Vi har över 12 års erfarenhet av flytt och flyttstädning i Stockholm.

1- Fönster in/utsida, mellan och karmar putsas. Element bakom, mellan, rör och runt om kring, alla lister alla dörrar torkas av även ovanpå dörrar. Vi tar bort dam av alla väggar och tak.  Alla elkontakter avtorkas. 

2- Badrum: Väggar till badrum,  alla hyllor, badkar, golvbrunn, handfat, badrumsskåp, dusch hörnan, mm allt rengörs.  

3- Kök; alla köks luckor in/utsidan och ovan på alla hyllor köksskåp, bakom spis, ugnen & ugn plattor kyl & frys bakom kyl och frys om de är flyttbara, skärbrädan rengöras. Belysningsarmaturer rengörs

4- Förråd/garderober Dörrar/hyllor in och utsidan 

5- balkong /terrass Balkongdörr in och utsidan, sopa och dammsuga golv.

 

FLYTTHJÄLP

Clean Group erbjuder prisvärd och noggrann städning för t.ex. företag, butiker, skolor, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Med flera års erfarenhet utför vår kunniga personal allt från veckostädning till fönsterputs och flyttstäd. Vi är en pålitlig, flexibel och snabbfotad leverantör som erbjuder städservice av hög kvalitet med fokus på långsiktiga kundrelationer. Vi på Clean Group ställer höga krav på den egna prestationens professionalism och kvalitet.

ETIK OCH TRYGGHET

Vi värnar om ert förtroende, därför har vår personal tystnadsplikt.

ANSVAR OCH MILJÖANPASSNING

Clean Group tar hela ansvaret för städningen, från materialanskaffning till fläckfritt resultat. Genom att låta oss ta hand om lokalvården, kan ni fokusera på det ni är specialister på.

Vi använder miljöanpassade produkter och städmetoder för att klimatpåverkan ska bli så liten som möjligt. Samtidigt ser vi till att städningen blir utförd på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt.